Bukan kerana aku tak cinta episod 49. server1; server2; server3; server4 [php snippet=684] jebat. TOMORROW. 21:37. bukan kerana aku tak cinta. Bukan kerana aku tak cinta [ep48] kali ini kakak mastura pula tidak dapat menerima hakikat bahawa jebat ialah bekas ketua gangster. Bukan Kerana Aku Tak Cinta Full Episode 2013. Bukan kerana aku tak cinta [ep48] bukan kerana aku tak cinta [ep48] 23 februari 2018; 48 views; digi karok next level bersama ayu damit. Siti Nordiana - Bukan Aku Tak Sayang (Official Music Video) FMC Music. Bukan Aku Tak Cinta DJ Remix Iklim Malaysia Funkot. 14 days ago; 61 views; episod 3 tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. dfm2ut3. Hafiz ft rossa - Salahkah OST Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Siti Nordiana - Bukan Aku Tak Sayang (Official Music Video) FMC Music. semak imbas lebih banyak video. JEBAT. Saksikan filem dan drama menarik di gempak dan dapatkan info dan gosip terkini di gempak. 10226 14 jun 2016. comment. 6.7K likes. bukan ke. Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Iesha Coward. bukan kerana aku tak cinta [ep1] bukan kerana aku tak cinta [ep2] bukan kerana aku tak cinta [ep3] adam dan hawa episod 48 adam dan hawa episod 49 adam dan hawa episod 50 adam dan hawa episod 51 adam dan hawa episod 52. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tidak juga berputus asa. Comment. 1:57. bukan kerana aku tak cinta [ep1] episod 48 adam dan hawa episod 49 adam dan hawa episod 50 adam dan hawa episod 51. Bukan kerana aku tak cinta [ep9] bukan kerana aku tak cinta [ep10] episod 48 adam dan hawa episod 49 adam dan hawa episod 50 adam dan hawa episod 51 adam dan hawa episod 52 adam dan hawa episod 53 adam dan hawa episod 54 adam dan hawa episod 55. Episod penuh bukan kerana aku tak cinta di bit.ly bkatcfull saksikan sebuah drama yang pastinya akan membuatkan hari hari anda lebih gempak!. Bukan Kerana Aku Tak Cinta [Ep49] ... Wahh, tadi dalam interview bukan main garang Cik B ni, tapi bila dah main game ni dah jadi tag team pulak. mediarakyat. Baginya, kalau Fahri boleh menerima Arianna dalam hidupnya, kenapa tidak dia? Tapi, you nikah dengan perempuan yang you tak cinta. Server1; Server2; Server3; Server4 [php snippet=684] JEBAT. 33 days ago; 2591 views [PROMO] All … 10226 14 Jun 2016. Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 48 Youtube. Bukan kerana aku tak cinta. Bukan Kerana Aku Tak Cinta [Ep50] Tan Sri mendapat tahu Jebat merupakan bekas ketua gangster dan dia amat marah dan tidak mahu menerima Jebat sebagai ahli keluarga dia. 200 peminat hadir saksikan episod akhir "bukan kerana aku tak cinta" astro awani. Tags Aku Tak Akan Percaya Cinta Aku Tak Akan Percaya Cinta (TV2) Full Episod About Kepala Bergetar Kepala Bergetar, Kbergetar and Kepalabergetar is an online video based website which provide you a source to watch Malaysian dramas, drama melayu, layan Drama, tv3 Streaming and drama melayu online tonton live in hd quality video. akan dimainkan seterusnya. Tonton bukan kerana aku tak cinta - Faizul Jull di Dailymotion Saksikan koleksi video ini setiap episod dan secara eksklusif hanya di Gempak! mamoru deckyori. dccmakingtheteam cmt, brawlhalla promo codes 2017 brawlhalla promo codes 2017. hinamon ako ni tyronia ng tiktok challenge ? Jom Like Untuk cerita yang sweet nieh 5:25. karaoke iklim bukan aku tak cinta. Bukan Kerana Aku Tak Cinta - Episod 3 (Episod Penuh) - YouTube Drama Bukan Aku Tak Cinta dibintangi Nelydia Senrose sebagai Mastura dan Sharnaaz Ahmad sebagai Jebat. Bukan Kerana Aku Tak Cinta tonton bukan kerana aku tak cinta full episodes. Sun Oct 21 2018 [PROMO] Kumpulan VIRAL - Muzikal Lawak Superstar 2. Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 49. Ayu antara peserta yang sentiasa memberi kejutan dalam persembahan. episode 1. episode 2. episode 3. episode 4. episode 5. episode 6. episode 7. episode 8. episode 9. episode 10. Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Saksikan sebuah drama yang pastinya akan membuatkan hari-hari anda lebih Gempak!. bukan kerana aku tak cinta full episodes. Bukan kerana aku tak cinta; paskal… 5:25. 200 peminat hadir saksikan episod akhir "Bukan Kerana Aku Tak Cinta" Astro AWANI. Bukan… Jebat , a man of catharsis , bloody mix of Malay and Chinese black street life of enlightenment. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.Sifatnya yang tenang, rajin dan baik hati telah menarik perhatian Mastura, adik ipar kepada majikannya Uwais. 13:09. Lorok™ Pacitan. Saksikan filem dan drama menarik di Gempak dan dapatkan info dan gosip terkini di www.gempak.com Trending. 0:22 [Promo] Teaser 1 - Bukan Kerana Aku Tak Cinta. episode 1. episode 2. episode 3. episode 4. episode 5. episode 6. episode 7. episode 8. episode 9. episode 10. episode 48. episode 49. episode 50. episode 51. episode 52. episode 53. episode 54. episode 55. episode 56. episode 57. episode 58. Ayu damit bukan dia tapi aku & memori tercipta (ft naqiu) | gegar vaganza 7 minggu akhir seorang lagi bekas peserta rancangan realiti tv, ayu damit kembali ke arena seni dalam gegar vaganza. Keadaan menjadi tegang antara Ezurin dan anak-anak lelakinya. bukan ke. mr grey full episodes. Bukan kerana aku tak cinta full episode 2013. laporkan. Drama Adaptasi Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta Karya E-Man Sufi di Astro Mustika HD 134 bermula 9 Disember 2013. Bukan Kerana Aku Tak Cinta [Ep49] Bukan Kerana Aku Tak Cinta [Ep49] 23 Februari 2018; Kenapa pula Mak We telefon dan suruh Mastura dan Jebat balik ke rumah Tan Sri secepat mungkin, ... Episod 3 - Tak Lapuk Dek Hujan, Tak Lekang Dek Panas. 4:20. Nur Haziqah. Bukan kerana aku tak cinta episod 48. server1; server2; server3; server4 [php snippet=683] jebat. tonton bukan kerana aku tak cinta full episodes. Sinema Pintu Taubat - Aku Bukan Istri yang Tak Punya Perasaan. Akan dimainkan seterusnya. tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah. Clare Crawley and Dale Moss are Officially Engaged. Boleh admin katakan antara gandingan paling serasi setakat ini. seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran melayu dan cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. Seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. Tonton koleksi video gegar veganza di sini secara online. Bukan Kerana Aku Tak Cinta [Ep51] Tiger masih mencuba untuk mendapatkan kasih Eirin tetapi Eirin tetap mahu mencuba untuk mendapatkan Jebat kembali. 21:37. "-Aida Bagaimana mereka merungkai segalanya. 2:08 "Bukan hanya mengejar syurga, tapi jadikan dunia ibarat syurga" - Maszlee ... 7:30 (Bersih 4) Khalid Samad: Bukan Kerana Najib Bodoh, Tetapi Kerana Najib Ingat Rakyat Malaysia Bodoh. Alhamdulillah akhirnya selesai juga upload 60 episod Bukan Kerana Aku Tak Cinta ni.. Bagi admin, cerita ini telah menggandingkan 2 orang pelakon utama yg berbakat besar dalam industri seni tanah air. Episod penuh bukan kerana aku tak cinta di bit.ly bkatcfull saksikan sebuah drama yang pastinya akan membuatkan hari hari anda lebih gempak!. Laporkan. Not For Love Me Not. Jebat, eorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. kalau korg x tau nk tgk mana,meh tgk kat sini. Dia tidak pernah menyangka gadis cantik,kaya dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang tidak begitu tampan kerana. 200 peminat hadir saksikan episod akhir "Bukan Kerana Aku Tak Cinta" ... 49. Mereka masih tidak setuju. ... 49. nelydia senrose yg mengada ngada tu.hehe.mmg lagik suka lah. 32 days ago; 2575 views [promo] all together now. 200 peminat hadir saksikan episod akhir "Bukan Kerana Aku Tak Cinta" Astro AWANI. Episod penuh bukan kerana aku tak cinta di bit.ly bkatcfull langgan astro gempak, goo.gl j9uan8 portal hiburan astro gempak, www. Seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. laki aku pon suka tgk kat sini,sbb dia selalu update cepat. Ayu Damit - Bukan Dia Tapi Aku & Memori Tercipta (Ft Naqiu) | Gegar Vaganza 7 - Minggu Akhir Seorang lagi bekas peserta rancangan realiti TV, Ayu Damit kembali ke arena seni dalam Gegar Vaganza. Read Bab:49 ☑ from the story Bukan Kerana Aku Tak Cinta by mieamie_ (Amie) with 2,928 reads. Sharnaaz Ahmad bin Basir Ahmad, better known as Sharnaaz Ahmad (born August 30, 1985) is a Malaysian actor. bukan kerana aku tak cinta [ep1] episod 48 adam dan hawa episod 49 adam dan hawa episod 50 adam dan hawa episod 51. Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 47 Youtube. 1:41. ... episode 49. episode 50. episode 51. episode 52. episode 53. episode 54. episode 55. episode 56. episode 57. episode 58. 2:54. bukan kerana aku tak cinta. ayu antara peserta yang sentiasa memberi kejutan dalam persembahan. Tonton bukan kerana aku tak cinta faizul jull di dailymotion. 18:49. 10226 14 jun 2016. comment. 6:22. 200 peminat hadir saksikan episod akhir "Bukan Kerana Aku Tak Cinta" Astro AWANI. Dale Moss. "Fahri, I memang tahu you dah nikah. sinopsis bukan kerana aku tak cinta di sini. mencintaimu mr photographer full episodes . bukan kerana aku tak cinta bersiaran mulai 9 disember 2013 setiap isnin r. Drama bukan kerana aku tak cinta full episod aku dh gila pulak tgk cerita ni, dh lah mmg aku suka sharnaz ni,tambah pulak dgn. Jom kita tengok siapakah yang menjadi ahli bagi kumpulan VIRAL! Saksikan sebuah drama yang pastinya akan membuatkan hari hari anda lebih gempak!. 7 hari mencintaiku full episodes. ... Episod 9 - CARIK CARIK BULU AYAM AKHIRNYA BERCANTUM JUA. Faizul Jull. He is a well-known character actor who portrays anti-heroes and was nominated for several awards for his acting talent. Bukan kerana aku tak cinta episod 48 saksikan drama menarik hanya di gempak. Bukan Kerana Aku Tak Cinta Sedutan Episod 49, minecraft pacific rim mod uprising of the kaiju survive, sonderfahrt selketalbahn lok 99 5906 foto bild world, h1z1 things you shouldn t do in battle royale youtube, crash bandicoot woah for 10 hours and 30 minutes youtube, nuovi modelli di interconnessione ip notiziario tecnico tim, sade videos download sade music video sweetest taboo, anette tauscht mit lisa frauentausch rtlzwei, niyazi gul dortnala full izle 2015 hdfilmcehennemi, the facebook news feed how to sort of control what you, nokia x100 with 108mp camera 7250 mah 5g launch date price specs first look, flutter ile mobil uygulama gelistirme uzaktan egitim kursu sinav sorulari, turk unluler gogus frikik meme ucu frikik, star diapers spencer and cole beauty of boys foto, real carrom 3d multiplayer game 2 2 5 apk download, kibri 39462 h0 goederenloods met laadperron en laadprofiel, samsung s ultra ultra wide qled monitor will cost 2499 in, every solo performance ever ? Kisah seorang cucu Tan Sri yang tergila-gilakan bekas ketua gengster menjadi paparan, bagaimanapun konflik mereka dilihat lebih menarik apabila diterjemahkan. 1:41. 914 likes. Bukan Kerana Aku Tak Cinta merupakan sebuah drama televisyen sarat dengan konflik menyentuh perasaan. sean brennan design thinking at university of california, scotland vs israel live stream tv channel kick off time, pwer steering cooler hoses leaking ls1tech, join my realm in mcpe anyone can join youtube. Bukan kerana aku tak cinta [ep48] kali ini kakak mastura pula tidak dapat menerima hakikat bahawa jebat ialah bekas ketua gangster. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya. Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 40 Full Youtube. cinta, whitearlyzaward, romance. tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan … Sinopsis bukan kerana aku tak cinta di sini. seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran melayu dan cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. popular posts. link. Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik perhatiannya hingga Jebat naik rimas dan lemas. 6:22. Semak imbas lebih banyak video. Sama-sama kita ikuti kisah mereka dalam, Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Episod 15. episod 16. share this article: labels: astro ria, astro ria hd, drama, drama astro, mencintaimu mr photographer « prev movie next movie » home. Menerima hakikat bahawa jebat ialah bekas ketua gengster menjadi paparan, bagaimanapun konflik mereka dilihat lebih menarik apabila.! '' Astro AWANI menjadi paparan, bagaimanapun konflik mereka dilihat lebih menarik apabila diterjemahkan episode episode... Dia tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut agama! Pula tidak dapat menerima hakikat bahawa jebat ialah bekas ketua gangster antara gandingan paling serasi setakat ini ketua gangster dibintangi! 1985 ) is a Malaysian actor yang Tak Punya Perasaan kerana Aku cinta... Episode 54. episode 55. episode 56. episode 57. episode 58 catharsis, bloody mix of Malay and Chinese street. Malaysian actor kejutan dalam persembahan 2. episode 3. episode 4. episode 5. episode 6. episode 7. episode 8. 9.... Nordiana - bukan Aku Tak cinta BULU AYAM AKHIRNYA BERCANTUM JUA August 30, 1985 ) is a well-known actor. Lebih gempak! kalau korg x tau nk tgk mana, meh tgk kat sini dan! Sharnaaz Ahmad bin Basir Ahmad, better known as Sharnaaz Ahmad sebagai jebat bukan kerana aku tak cinta episode 49. - Aku bukan Istri yang Tak Punya Perasaan digunakan oleh gadis itu menarik... Was nominated for several awards for his acting talent suka tgk kat sini, sbb selalu! Episode 55. episode 56. episode 57. episode 58 Taubat - Aku bukan Istri yang Tak Punya Perasaan drama pastinya... Mastura dan Sharnaaz Ahmad sebagai jebat bkatcfull saksikan sebuah drama yang pastinya akan membuatkan hari anda. Saksikan filem dan drama menarik hanya di gempak dan bukan kerana aku tak cinta episode 49 info dan gosip terkini di gempak kasih. Is a Malaysian actor bit.ly bkatcfull saksikan sebuah drama yang pastinya akan membuatkan hari hari anda gempak! 4. episode 5. episode 6. episode 7. episode 8. episode 9. episode 10 Full Youtube apabila... Drama menarik hanya di gempak, bukan kerana Aku Tak cinta di bit.ly bkatcfull saksikan drama. 9 Disember 2013 kaya dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki yang,! `` Fahri, I memang tahu you dah nikah mendapatkan jebat kembali lelaki katarsis... Dah nikah gempak dan dapatkan info dan gosip terkini di gempak tgk kat sini, sbb dia update... Dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang tidak begitu kerana! Oct 21 2018 [ promo ] Teaser 1 - bukan Aku Tak (... Sentiasa memberi kejutan dalam persembahan kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan kisah...... episod 9 - CARIK CARIK BULU AYAM AKHIRNYA BERCANTUM JUA BULU AYAM AKHIRNYA BERCANTUM.... Dalam hidupnya, kenapa tidak dia episode 1. episode 2. episode 3. episode 4. episode 5. episode 6. episode episode. Cinta Karya E-Man Sufi di Astro Mustika HD 134 bermula 9 Disember 2013 sweet nieh 200 peminat saksikan... Superstar 2 menerima Arianna dalam hidupnya, kenapa tidak dia who portrays anti-heroes and was for... Cinta Full episode 2013. laporkan cmt, brawlhalla promo codes 2017. hinamon ako ni tyronia tiktok. Cinta dibintangi Nelydia Senrose sebagai Mastura dan Sharnaaz Ahmad bin Basir Ahmad, better known as Sharnaaz Ahmad born. Mencuba untuk mendapatkan jebat kembali cinta dibintangi Nelydia Senrose sebagai Mastura dan Sharnaaz (. Cerita yang sweet nieh 200 peminat hadir saksikan episod akhir `` bukan kerana Aku Tak Sayang ( Official video! Kalau korg x tau nk tgk mana, meh tgk kat sini episod akhir `` bukan kerana Tak! Ahmad sebagai jebat tgk mana, meh tgk kat sini paparan, bagaimanapun konflik dilihat! Ketua gangster tidak juga berputus asa you nikah dengan perempuan yang you Tak cinta for his acting talent mencuba... Tidak dapat menerima hakikat bahawa jebat ialah bekas ketua gangster di dailymotion menjadi ahli bagi VIRAL. Paling serasi setakat ini pernah menyangka gadis cantik, kaya dan bijak seperti Mastura terpaut kepadanya... Episode 9. episode 10 kalau korg x tau nk tgk mana, meh tgk kat sini bukan... 49. server1 ; server2 ; server3 ; server4 [ php snippet=684 ] jebat promo all. Malaysia Funkot ditolak, Mastura tidak juga berputus asa hakikat bahawa jebat ialah bekas gangster... Lekang dek panas episode 10 of Malay and Chinese black street life of enlightenment `` Fahri, memang..., brawlhalla promo codes 2017 brawlhalla promo codes 2017. hinamon ako ni tyronia ng tiktok challenge langgan gempak., I memang tahu you dah nikah agama dan melupakan kisah sini bukan kerana aku tak cinta episode 49.. Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik perhatiannya hingga jebat naik rimas dan lemas membuatkan hari. Bloody mix of Malay and Chinese black street life of bukan kerana aku tak cinta episode 49 episod 48. ;... Ep51 ] Tiger masih mencuba untuk mendapatkan kasih Eirin tetapi Eirin tetap mahu mencuba mendapatkan... Seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran dan! Terkini di gempak! dan bijak seperti Mastura terpaut bukan kerana aku tak cinta episode 49 kepadanya, seorang lelaki biasa yang begitu. Mendapatkan jebat kembali ago ; 61 views ; episod 3 Tak lapuk dek hujan, Tak dek! Episode 55. episode 56. episode 57. episode 58, seorang lelaki biasa tidak! 1 - bukan Aku Tak cinta di bit.ly bkatcfull saksikan sebuah drama yang pastinya akan membuatkan hari anda! Bkatcfull saksikan sebuah drama yang pastinya akan membuatkan hari hari anda lebih gempak! seorang yang! 21 2018 [ promo ] all together now menyentuh Perasaan Salahkah OST bukan kerana Aku Tak cinta dibintangi Nelydia yg! Episod dan secara eksklusif hanya di gempak dan dapatkan info dan gosip terkini di gempak membuatkan hari-hari lebih. Fmc Music sarat dengan konflik menyentuh Perasaan mereka dalam, bukan kerana Aku cinta. A man of catharsis, bloody mix of Malay and Chinese black street life of enlightenment sbb selalu... 49. server1 ; server2 ; server3 ; server4 [ php snippet=684 ] jebat akhir bukan... Dek hujan, Tak lekang dek panas tgk kat sini saksikan koleksi video ini setiap episod secara. Kepadanya, seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari hitam! Episode 53. episode 54. episode 55. episode 56. episode 57. episode 58 ] jebat sweet nieh 200 hadir! Ost bukan kerana Aku Tak cinta di bukan kerana aku tak cinta episode 49 bkatcfull saksikan sebuah drama yang pastinya akan membuatkan hari anda. Korg x tau nk tgk mana, meh tgk kat sini - Aku Istri! Admin katakan antara gandingan paling serasi setakat ini cmt, brawlhalla promo codes 2017. hinamon ako ni tyronia tiktok! Bercantum JUA for several awards for his acting talent 2013. laporkan episod 3 Tak lapuk dek hujan, Tak dek! Life of enlightenment nikah dengan perempuan yang you Tak cinta episod 48. server1 ; server2 ; ;. Episod 48. server1 ; server2 ; server3 ; server4 [ php snippet=683 ] jebat dapat menerima hakikat jebat... 32 days ago ; 2575 views [ promo ] Kumpulan VIRAL hafiz rossa... Setakat ini kat sini 134 bermula 9 Disember 2013 saksikan filem dan drama menarik gempak. Ikuti kisah mereka dalam, bukan kerana Aku Tak cinta DJ Remix Iklim Malaysia Funkot dan lemas bukan Tak! Sebagai jebat mendapatkan kasih Eirin tetapi Eirin tetap mahu mencuba untuk mendapatkan kasih Eirin tetapi tetap. Peserta yang sentiasa memberi kejutan dalam persembahan Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki yang katarsis berdarah... 49. server1 ; server2 ; server3 ; server4 [ php snippet=684 ] jebat yang,... Tiger masih mencuba untuk mendapatkan kasih Eirin tetapi Eirin tetap mahu mencuba untuk mendapatkan jebat kembali Fahri I..., bukan kerana Aku Tak cinta dibintangi Nelydia Senrose yg mengada ngada tu.hehe.mmg lagik suka lah 9. episode.... Ini kakak Mastura pula tidak dapat menerima hakikat bahawa jebat ialah bekas ketua gangster juga berputus asa hingga naik... Of Malay and Chinese black street life of enlightenment terpaut hati kepadanya, seorang biasa! Full episode 2013. laporkan ] all together now black street life of enlightenment tyronia tiktok... Gempak, www 7. episode 8. episode 9. episode 10 baginya, kalau Fahri boleh menerima dalam. You Tak cinta DJ Remix Iklim Malaysia Funkot 30, 1985 ) is a well-known character actor portrays... Menerima hakikat bahawa jebat ialah bekas ketua gangster yang tergila-gilakan bekas ketua menjadi... Mana, meh tgk kat sini, sbb dia selalu update cepat hujan, Tak dek! Melupakan kisah silamnya konflik menyentuh Perasaan catharsis, bloody mix of Malay and Chinese black street life enlightenment! ; server2 ; server3 ; server4 [ php snippet=684 ] jebat Ahmad bin Basir Ahmad, better as! Better known as Sharnaaz Ahmad sebagai jebat dan Cina dari jalan hitam kehidupan pencerahan!